top of page
kranten_edited.jpg

Over schrijven

Schrijven is schrappen. Het schrijven van een goede tekst blijft een hele kunst. Met tekst vraag je om aandacht in een wereld die bol staat van informatie en te weinig tijd. Aandacht is inmiddels verworden tot een wettig betaalmiddel. Een groot deel van de economie draait er op, maar het verkrijgen ervan begint nog altijd met taal.

Voor m'n professionele start in de muziek was ik na mijn vwo-b en studie commerciële economie al in de weer met denken en schrijven voor opdrachtgevers uit de marketing & communicatie wereld. Of ik nu voor je schrijf met letters of noten, het doel is om mensen aan het denken te zetten, te raken of te bewegen.

Met schrijven, lezen en analyseren help ik in het verkrijgen van aandacht voor de juiste boodschap en bijbehorend gevoel. Conversie, bewustwording en het versterken van de banden met bestaande relaties/consumenten zijn daarbij doorgaans de uitgangspunten.

Samen achterhalen via welke media er wat wel en niet geschreven dient te worden en vervolgens hoe.

Het klinkt als een eenvoudig proces, maar de keuze van één verkeerd woord kan al afbreuk doen aan een zin.

Dienstverlening

Met een belezen pré-internetbrein barstensvol kennis en ervaring help ik je graag met het zoeken naar de juiste woorden. Dat kan zakelijk met de nodige analyse en diepgang, maar ook luchtig, of helder op begrijpelijk op B1 taalniveau.

 

Ik ondersteun marketingcommunicatie en redactionele activiteiten. Denk aan blog's, reguliere nieuwsbrieven, 'white papers’, website content, scripts, teksten voor presentaties, case studies en copy voor campagnes. Verder help ik met proeflezen en het redigeren van teksten. 

Van actualiteiten ben ik (inter)nationaal uitstekend op de hoogte en door met millennials te werken blijf ik bij de tijd, althans dat hoop ik. 

 

Joan Didion vatte het belang van taal in één prachtig zinnetje samen. 

 

 "We tell ourselves stories in order to live"

Contact:
mark@littlewonder.nl
0031 (0)6 54945217

Book 2.jpg
bottom of page