Over schrijven

Schrijven is schrappen. Het schrijven van een goede tekst blijft een hele kunst. Met tekst vraag je om aandacht in een wereld die bol staat van informatie en te weinig tijd. Aandacht is inmiddels verworden tot een wettig betaalmiddel. Een groot deel van de economie draait er op. Het verkrijgen ervan is van allerlei factoren afhankelijk, maar kan nooit zonder taal.

Met schrijven, lezen en analyseren help ik organisaties in het verkrijgen van aandacht voor de juiste boodschap en bijbehorend gevoel. Conversie, bewustwording en het versterken van de banden met bestaande relaties/consumenten zijn daarbij doorgaans de uitgangspunten.

Samen achterhalen via welke media er wat wel en niet geschreven dient te worden en vervolgens hoe.

Het klinkt als een eenvoudig proces, maar de keuze van één verkeerd woord kan al afbreuk doen aan een zin.

Dienstverlening

Belezen en met een scherp analytisch vermogen ondersteun ik marketingcommunicatie, merkstrategie,

en redactionele activiteiten.

 

Denk aan blog's, reguliere nieuwsbrieven 'white papers’, website content, scripts, teksten voor presentaties, case studies. Verder help ik met proeflezen en het redigeren van teksten. 

Buiten m'n werk om breng ik dagelijks graag nog een paar uur lezend door. Van actualiteiten ben ik uitstekend op de hoogte en door met millennials te werken probeer ik ook op dat vlak bij de tijd te blijven. 

 

Joan Didion vatte het belang van taal in één prachtig zinnetje samen. 

 

 "We tell ourselves stories in order to live"

Contact:
mark@littlewonder.nl
0031 (0)6 54945217